Over Bakkers | Hommen WaerdevastHerontwikkeling en vastgoedbeleggingen

Wij zijn initiatiefnemer van vastgoedontwikkelingen, Transformaties van bestaand onroerend goed is onze specialiteit.

Wij kijken met een andere blik op stenen, geven verloren bestemmingen een nieuw leven door een inventieve en creatieve benadering gericht naar de vraag van vandaag.

Wij acquireren zowel zelfstandig als samen met medeinvesteerders in vastgoed(portefeuilles) en vastgoedvennootschappen. B|H|W bedient zich van een grootschalig netwerk met kennis en kapitaal, dat ons in staat stelt snel en professioneel te handelen. Flexibel, oplossingsgericht en professioneel zijn hierbij de kernwoorden waarmee we meerwaarde willen creëren voor alle betrokken partijen.

De kracht van deze onderneming met meerdere werkmaatschappijen, schuilt voor een groot deel in de snelheid, besluitvaardigheid, flexibiliteit, discretie, daadkracht maar zeker ook betrouwbaarheid. Als organisatie die zich richt op bijzondere kansen in de vastgoedsector hebben we een breed draagvlak voor alle gerelateerde activiteiten van het hedendaags beleggen en herontwikkelen van vastgoedobjecten. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch en Eindhoven en hebben heel Nederland als werkgebied.

Met het oog op risicospreiding is een grote diversiteit in vastgoedcategorieën aangebracht.
De vastgoedportefeuille bestaat voornamelijk uit woningen maar ook kantoren, bedrijfsruimten, winkels en een recreatieterrein.

Ons belangrijkste doel? Woonconcepten ontwikkelen waar behoefte aan is. Wij bouwen trendy, kwalitatief hoogwaardige maar tegelijk compacte en efficiënte woningen met een modern inventief design.

Op de Referentiepagina vindt u foto’s en informatie over zowel actuele- als ook reeds gerealiseerde projecten en beleggingen.

Meer weten? Bel voor een persoonlijke kennismaking. En laat u overtuigen van onze capaciteiten!